Manuel Van Steenwinkel is afgestudeerd als algemeen tandarts in 1985 en licentiaat gezondheidszorg voor bejaarden in 1990.
Hij was vervolgens 4 jaar deeltijds consulent op de dienst prothetische tandheelkunde aan de KU Leuven. Hij heeft zich in de loop der jaren diepgaand bijgeschoold in diverse gebieden van de tandheelkunde: voornamelijk tandprothesen, Cad-Cam Cerec kronen, endodontie (waarvoor hij ook een diepgaande bijscholing volgde aan het Acta Amsterdam), maar ook esthetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk op implantaten.

Manuel Van Steenwinkel

Peter Murillo, algemeen tandarts, hij vervoegde onze praktijk in 2018. Tandarts Murillo heeft reeds meer dan 10 jaar praktijkervaring en is gespecialiseerd esthetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk en restauratieve tandheelkunde. 

Hij houdt ervan om zichzelf continu bij te scholen en volgt daarom op zeer regelmatige baisis talloze opleidingen en bijscholingen in binnen- en buitenland. 

Bovendien is hij een zeer gespecialiseerd in de behandeling van kaakgewricht klachten waarvoor hij op maat gemaakte opbeetplaten maakt.

Peter Murillo

Sarah Schelkens, algemeen tandarts, is afgestudeerd als algemeen tandarts aan de K.U. Leuven. Zij vervoegde onze praktijk in 2018. Ze houdt zich bezig met alle aspecten van de conserverende tandheelkunde zowel functioneel als esthetisch, voor volwassenen en kinderen.

Sarah Schelkens

Tim Ritzen, algemeen tandarts, hij studeerde af aan de K.U. Leuven en werkt sinds 2018 bij Tandartspraktijk Bosuil. Zijn interessegebied omvat alle tandheelkundige behandelingen in verband met functioneel herstel.

Tim Ritzen

Gert-Jan Swerts, algemeen tandarts

algemeen tandarts, hij studeerde af aan de K.U. Leuven en werkt sinds 2021 bij Tandartspraktijk Bosuil. Zijn interessegebied omvat alle tandheelkundige behandelingen. 

Elise De Hauwere

Emilie Michielsens, algemeen tandarts, zij behaalde titel algemeen tandarts aan de K.U. Leuven. Ze vervoegde ons team in 2019. Haar interessegebied strekt zich vooral uit over de volledige conserverende tandheelkunde. Zowel jong als oud zijn bij haar in goede handen.

 

Emilie Michielsens

Katrien Ruiters, algemeen tandarts, zij studeerde af aan de K.U. Leuven en werkt sinds 2019 bij Tandartspraktijk Bosuil. Ze heeft veel affiniteit met bijzondere tandheelkunde. Dit houdt in dat zij graag werkt met patiënten met een beperking. Tevens werkt zij heel graag met kindjes. Tandarts Ruiters werkt ook in het Middelheim Ziekenhuis.

 

Katrien Ruiters

Lissette Gutierrez, algemeen tandarts

 

Lissette Gutierrez

Hassan Khalil, algemeen tandarts

 

Hassan Khalil
 
 

Tanja François Hoofd Tandartsassistente,

Als hoofd assistente is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken
in de behandelkamers en aansturing van alle tandartsassistenten.
Haar werk is voornamelijk in de behandelkamers,  voorraadbeheer en ze assisteert aan de stoel van Manuel van Steenwinkel.  

Tanja Fran├žois

Tandartsassistenten Els Van Hoomissen, Olga Mountian, Janice Asruf en Nancy Cleve ondersteunen niet alleen de tandartsen aan de stoel, maar zorgen ook voor sterilisatie en agendabeheer.

Praktijkmanager Marleen Gelders zorgt voor alle administratie achter de coulissen van de tandartspraktijk.

Sandra Goossens is reeds sinds 2001 verantwoordelijk voor het onderhoud van de lokalen.

  Marleen Gelder Sandra Goossens