De praktijk

Manuel Van Steenwinkel richt Tandartspraktijk Bosuil op in 1985 en vestigt zich aan de Ter Heydelaan in Deurne. In 1994 verhuist de praktijk naar een nieuw pand aan de Oude Bosuilbaan 2 en wordt een tweede stoel in gebruik genomen. Anno 2017 is de praktijk een gevestigde waarde in Deurne en Antwerpen Noord waardoor extra uitbreiding van 2 naar 5 stoelen aan de orde was.

In deze moderne configuratie staat teamwerk centraal en zullen jongere collega's en stagiairs door ervaren tandartsen en specialisten begeleid worden. Het aanwezige leslokaal zorgt dat bijscholing ter plaatse kan georganiseerd worden zodat de goede zorg die patiënten gewend zijn bij Tandartspraktijk Bosuil op het hoogste niveau kan behouden blijven.

Alle moderne technologie zoals microscopie, digitale röntgen, digitale fotografie en digitale afdrukken voor kroon- en brugwerk via intra-orale scanner (zodat niet meer in een papje moet gebeten worden) ontbreken natuurlijk niet.

De nieuwe sterilisatieruimte, volgens de meest recente inzichten qua hygiëne en steriliteit, garandeert het behoud van de hoge norm die onze patiënten gewend zijn. Een up to date voorraadsysteem, tandtechnisch labo en een volledig digitale documentenstroom zijn standaard aanwezig.

Om het wachten aangenaam te maken is er TV en WiFi in de wachtkamer. Uiteraard zijn we ook toegankelijk voor rolstoelpatiënten. Veilig en vlot parkeren kan op één van onze 11 parkingplaatsen op ons eigen terrein.

Practice